Ledenvergadering

Afgelopen 3 november hadden we, na een gezellige gezamenlijke training met alle teams, de jaarlijkse ledenvergadering. Erg schokkende gebeurtenissen waren en niet, maar achteraf kunnen we de volgende punten melden:
  • Het bestuur is nog steeds met spoed op zoek naar een nieuw bestuurslid. Een bestuur dient uit 5 personen te bestaan, maar bestaat nu slechts nog uit 4 personen.
    Schroom niet en meld je bij het bestuur als jij vindt dat je de aangewezen persoon hiervoor bent!
  • Gina van Laar verlaat naar 5 jaar de Actiecommissie. Als afsluiter zal zij zich aankomende zaterdag inzetten bij de krentenbroden-actie, maar daarna geeft ze het stokje over. Als nieuwe leden van de Actiecommissie mogen wij Sanne Leuninge en Martine Kuijer verwelkomen. Gina bedankt!
  • De kascontrole zal door Roelie Schenkel en Ruud Smit worden overgedragen aan Bertine Zegeren en Anita Luten. Bedankt Roelie en Ruud voor jullie bijdrage van voorgaande jaren!

Als afsluiter hadden we dit jaar voor het eerst een gastspreker. De spreker was Martin Kruithof van PrimaLife. Hij vertelde over het samenwerken binnen sport en het belang hiervan. Door zijn jarenlange ervaring met de Nederlandse schaatsploeg werd dit mooi verhaal, aangevuld met persoonlijke foto's en momenten. Een mooie toevoeging!

Uitnodiging Greving & Greving Nieuwjaarstoernooi

Slagharen
Zaterdag 3 januari 2015 wordt voor de 21ste (!) keer het jaarlijkse Greving & Greving nieuwjaarstoernooi georganiseerd. Aanvang van het toernooi: 10.00uur in het
Sportcomplex 't Noorderslag (Turflaan 1 te Slagharen). 

Voor de volledige uitnodiging: klik hier

Wanneer je met je team belangstelling hebt, geef je dan vóór 15 november 2014 via e-mail op bij Aletta Schalen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Ledenvergadering 3 november a.s.

Hallo volleyballid of ouder van een lid,

Maandag 3 november a.s. vindt de ledenvergadering plaats. Bij deze nog even het volgende:

- Wij zijn nog dringend op zoek naar een bestuurslid voor de functie: contactpersoon commissies.
Door het aftreden van Kaylie Bal bestaat het bestuur op dit moment uit 4 personen. Het bestuur moet volgens de statuten uit tenminste 5 bestuursleden bestaan. 
We hebben in de afgelopen periode getracht zelf een bestuurslid te zoeken. Tot op heden is ons dit nog niet gelukt. Heb je belangstelling meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met je op. Wil je weten wat er van je verwacht wordt ook dan kun je mailen en hoor je van ons.

- Bij de uitnodiging zijn de agenda en het jaarverslag verzonden. Als bijlage tref je nu de notulen van de vergadering van 4 november 2014. Het financieel verslag ligt, zoals gebruikelijk, tijdens de vergadering op de tafels klaar.

- Voorafgaand aan de vergadering is er een gezamenlijke training voor de B-jeugd, dames Nevobo, recreatie dames en heren, vanaf 19.15 uur tot 20.15 uur. De training van de C-jeugd en de mini's is op het gebruikelijke tijdstip.

Graag tot maandagavond!

Jaarlijkse Krentenbroden-actie

Zoals elk jaar wordt ook dit jaar weer de Krentenbroden-actie gehouden!
Op 8 november gaan wij vanaf half 10 met de leden langs de deuren om de bekende krentenbroden te verkopen. Op deze manier proberen we inkomsten genereren ter aanvulling van de clubkas.

We hopen dat u de deur voor ons opent en ons helpt door het kopen van zo'n heerlijk krentenbrood!

Alvast bedankt hiervoor!


Wijziging datum eerste training seizoen 2014-2015

Hallo allemaal,

In plaats van maandag 18 augustus 2014 hopen we jullie op maandag 1 september allemaal weer te zien op de eerste trainingsdag van het nieuwe seizoen en wel op de volgende tijden:

Mini's:                                          16.30 - 17.45 uur

Meisjes C:                                    18.00 - 19.15 uur

Dames NEVOBO + meisjes B:      19.15 - 20.30 uur

Alle recreatieteams incl. heren:  20.30 - 21.45 uur (o.l.v. Gert Hamhuis en Wim Piepot)

Daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om op de woensdagavonden te trainen. Om hiermee kennis te maken en ter compensatie voor de eerste twee trainingsdagen op maandag, kun je vanaf 20 augustus a.s. de woensdagavondtraining bijwonen. De eerste week is alleen Wim Piepot aanwezig en vanaf 27 augustus zal Gert Hamhuis er ook zijn.

De tijden die hier in eerste instantie voor gelden (afhankelijk van de deelname) zijn:

Mini's + Meisjes C                                                18.30 tot 19.30 uur
Meisjes B + dames Nevobo + alle recreanten     19.30 tot 20.30 uur

Graag tot 1 september!