Kampioen bij de mini's

Afgelopen zaterdag, 25 januari, zijn onze mini's die uitkomen in niveau 6 gehuldigd. Zij zijn kampioen geworden in hun klasse over de 1e helft van dit seizoen.
2014-01 mini 6.1 kampioen
Gefeliciteerd Willemijn, Tessa, LIsa, Yvet, Valerie en Joyce!

CMV-toernooi én Nieuwjaarstoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt er in sporthal 'De Marse' weer een CMV-toernooi georganiseerd door VIOS. Dit is van 9 tot 12 uur. Onze 'eigen' mini's gaan uiteraard ook nu weer het veld in. Publiek is van harte welkom om ze aan te moedigen!

Op maandag 27 januari a.s. wordt er weer een traditioneel nieuwjaarstoernooi georganiseerd door de actiecommissie. Hiervoor zijn alle senioren en de B-meisjes uitgenodigd. Graag aanmelden tussen 19.00 en 19.15 uur, zodat er om 19.30 gestart kan worden. Jij komt toch ook?

CMV-toernooi in Ruinen

A.s. zaterdag 23 november wordt er in sporthal 'De Marse' weer een CMV-toernooi georganiseerd door VIOS. Dit is van 9 tot 12 uur. Onze 'eigen' mini's moeten uiteraard ook het veld in. Leuk om eens te komen
kijken en ze aan te moedigen!

Mini-nieuws; o.a. kleurwedstrijd!

Op de maandagen 28 oktober, 4 en 11 november a.s. wordt er weer een instuif georganiseerd bij de mini's. Een leuke manier voor kinderen om kennis te maken met volleybal. Alle info is hier te vinden.

De jeugdcommissie heeft een kleurwedstrijd voor onze mini's opgezet. Gewoon even deze kleurplaat printen, mooi inkleuren en inleveren op het vermelde adres. Misschien ligt er dan wel een leuk prijsje voor je klaar.

Dit zal worden uitgereikt op de eerstvolgende activiteit voor onze mini's op 13 december a.s. Hierover komt uiteraard nog meer info.

Geslaagd VIOS-feestje!

Afgelopen zaterdag 14 september is er een VIOS-feest gehouden bij "de Niezinghoeve". Hier waren ruim 60 personen bij aanwezig, leden met eventueel hun partner. De organisatie had een volleybaltoernooitje opgezet op een veld met landbouwplastic ertussen, maar de regen werd een spelbreker, dus dit ging niet door. Dit heeft verder geen invloed gehad op de gezelligheid. Iedereen had het prima naar de zin met de BBQ met daarbij de nodige drankjes. Later in de avond werd nog even een spelletje 'ringetje op/ringetje af' gespeeld, waarbij de winnares werd verrast met de mededeling dat haar team het volgende VIOS-feest in 2015 mag organiseren.....